Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Videók képes leírás - Szublimáció, szublimációs nyomtatás.tlap.hu
részletek »

Videók - Szublimáció, szublimációs nyomtatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szublimacio.tlap.hu » Videók
Keresés
Találatok száma - 6 db
5 az 1-ben hőprés

5 az 1-ben hőprés

A videón egy olyan kínai hőprés látható amivel nem csak egy hanem akár 5 funkció is megvalósítható. A hőprésben található sík, bögre, sapka és tányér nyomó hőprés modul isl Ez által megspórolhatunk 3-4 gép árát is. Kérdés, mennyire tartós az univerzális megoldás.

Bögre hőprés bemutató

Bögre hőprés bemutató

A Signdepot kollégája által láthatod az SD BASIC bögre hőprés működését. A bögreprés segítségével lehet kerámia bögre felületére fotót és feliratot nyomtatni. A gép pici, egyszerűen használható és az ára is kedvező.

Kezdj új vállalkozást!

Kezdj új vállalkozást!

Ezen a videón egy szimpatikus Úr szimpatikus helységben mutatja be miként is lehet egyetlen hőpréssel egy komplett vállalkozást elindítani. Természetesen a helység és a bemutató személy szándékosan került ilyen beállításra, hiszen a videó célja az, hogy akár ilyen körülmények között is lehetséges teljesen új vállalkozást indítani egy hőpréssel. Pólók, mezek egyéb textilek feliratozása, szublimációs nyomtatás stb.

SD Tányér hőprés

SD Tányér hőprés

A Signdepot tányérhőprés a tányérok szublimációs nyomtatása mellett kisebb sík reklámtárgyak nyomtatásánál is ideális mivel nem kell egy 2,5Kw-os sík hőprést felfűteni. A tányérhőprés csupán 450W-ot fogyaszt és amíg egy sík hőprés 10-12 perc alatt fűt fel, addig a tányérprés kb. 30mp alatt.

Sík hőprés

Sík hőprés

SD PRO sík hőprés bemutató videó. Ezzel a vasalógéppel lehet pólók és más sík tárgyak felületére feliratot, fényképet vasalni. A legtöbb ismert transzfer nyomtatás technológiához gond nélkül használható. Szublimációs nyomtatás, transzferpapír vasalás vagy akár szitázáshoz festék fixálásra. A Signdepot kínálatában raktárról rendelhető.

Tekercses hőprés

Tekercses hőprés

A képen a Gogocyber kínai hőprés forgalmazó egyik terméke látható. A tekercses hőkezelő (kalander) produktív gép, megállás nélkül folyamatosan online hőkezeli, rögzíti a szublimációs festéket a nyomtatandó poliészter anyagok felületére.

Tuti menü