Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szublimációs vákuum hőprés képes leírás - Szublimáció, szublimációs nyomtatás.tlap.hu
részletek »

Szublimációs vákuum hőprés - Szublimáció, szublimációs nyomtatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szublimacio.tlap.hu » Szublimációs vákuum hőprés
Keresés
Találatok száma - 4 db
Asztali 3D szublimációs vákuum hőprés

Asztali 3D szublimációs vákuum hőprés

Az új, szabadalommal védett 3D szublimációs hőprés tovább szélesíti a megszemélyesíthető ajándéktárgyak nyomtatásának lehetőségeit további új kreatív megoldásokkal. Az új vákuum hőprés segítségével már nem csak sík hanem íves, domború vagy homorú szublimációs tárgyakra is nyomtathat. Pl. A szublimációs tányér eddig kizárólag a tányérhőprés segítségével volt nyomtatható, de mostantól az új 3D hőpréssel már nem csak a tányér közepére, hanem a teljes felületére nyomtathat, beleértve a peremét is! (megjegyzés: A tányér szélén valahol mindenképpen szükséges egy bevágás különben a papír elszakad. Ez a bevágás a grafikától függően látszódhat a végső nyomtatott tányéron.) A hőprésben egy keretre feszített vékony szilikongumilapot kell a nyomtatandó tárgyra hajtani, ami a vákuum hatására felülről ráfeszíti a nyomtatott szublimációs papírt a tárgy felületére, követve a tárgy formáját felül és az oldalakon is.

Bemutató videó

Bemutató videó

A Youtube videón lépésről lépésre megtekinthető a 3D szublimációs vákuum hőprés működése. Néhány minta termék készül a hőprésben. A hagyományos hőprésekhez képest ezzel a berendezéssel már nem csak sík hanem íves felületű tárgyra is lehet szublimációs technikával nyomtatni.

Bemutató videó 2.

Bemutató videó 2.

Ezen a Youtube videón egy nagyobb méretű 3D szublimációs vákuum hőprés látható. Az operátor bemutatja, hogyan lehet egy íves tárgyra szublimációs technikával nyomtatni. Ez a gép nagyobb befogadó képességű az 1. videón látható típushoz képest.

Gyártó

Gyártó

LC Printing Machine Factory Limited is devoted to be the dominating printing machine exporter. We have professional technical department who are paying the key role on pre-sales and after-sales services. They provide the most up-to-the minute technology total solution for different printing process and requirements which are the value-added asset to our customers. Nowadays, she also has expended her line successfully to be the professional Printer. Through best utilize of its own printing facility, we provide worldwide customer the pad printing, screen printing, hot stamping, heat transfer, water transfer processing services.

Tuti menü