Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szublimációs transzferpapírok képes leírás - Szublimáció, szublimációs nyomtatás.tlap.hu
részletek »

Szublimációs transzferpapírok - Szublimáció, szublimációs nyomtatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szublimacio.tlap.hu » Szublimációs transzferpapírok
Keresés
Találatok száma - 4 db
Beaver

Beaver

A Jesseheap webáruház az összes szükséges gépet és kelléket forgalmazza ami a szublimációs nyomtatáshoz szükséges. A Beaver szublimációs transzferpapírok jellemzője a nagy tinta terhelés és a nagy felbontás.

SD szublimációs papír

SD szublimációs papír

A szublimációs transzferpapír segít átvinni a nyomtatott szublimációs festéket a nyomtatandó tárgy felületére. A szublimációs papír felületére kell nyomtatni, majd a hőprés segítségével a tárgyra kell vasalni. A Signdepot SD márkanév alatt 2005 óta forgalmaz kiváló minőségű szublimációs transzferpapír termékeket íves és tekercses kiszerelésben is.

Texprint papírok

Texprint papírok

A Texprint papír gyártója az amerikai Beaver Paper &Graphic Media, Inc papíripari gyártó. A festék-szublimációs papír termékvonalon keményen dolgoznak, hogy a legjobb minőségű transzferpapírral rendelkezzenek a szublimációs transzfer nyomtatás piacon. A Texprint XP HR íves asztali nyomtatókba kifejlesztett szublimációs papír jellemzője a vastagabb bevonat amelynek köszönhetően a festék azonnal szárad.

TruePix

TruePix

True Pix szublimációs transzferpapír asztali íves szublimációs transzfernyomtatáshoz. A papír felületére kell nyomtatni majd egy hőprés segítségével a mintát átvasalni a nyomtatandó tárgy felületére.

Tuti menü