Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szublimációs nyomtatás képes leírás - Szublimáció, szublimációs nyomtatás.tlap.hu
részletek »

Szublimációs nyomtatás - Szublimáció, szublimációs nyomtatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szublimacio.tlap.hu » Szublimációs nyomtatás
Keresés
Találatok száma - 5 db
Általános leírás

Általános leírás

A gyakorikérdések oldalon megtalálható a szublimációs nyomtatással kapcsolatos kérdés. Erre megválaszolt tömör és lényegre törő válasz megtalálható ezen a linkek. A weboldal moderált és tartalmas hozzászólásokat engedélyez ezért biztosan hasznos lesz a leírás.

Fényképlabor

Fényképlabor

Rendeld meg nálunk szeretteid ajándékát egyszerűen és gyorsan on-line! Valódi fotóminőségben dolgozunk, ajándékod tökéletes színű és tartós lesz! Válaszd ki kedvenc ajándékodat tölts fel egy fényképet, szövegezd kedved szerint, és rendeld meg! Csupán ennyi az egész! Sorban állás nélkül pillanatok alatt az otthonodból! Az alábbi termékekre biztosan nyomtatni tudunk: Iphone tok, fényképes párna, egérpad, pénztárca, tolltartó, táska, hűtőmágnes, fényképes kulcstartó, kutyabiléta, kutya nyakőrv, öngyújtó

Mi az a szublimációs nyomtatás?

Mi az a szublimációs nyomtatás?

A Signdepot a szublimációs nyomtatás összes technikai és üzleti jellegű kérdésre választ ad ebben a kis cikkben. Mi az a szublimációs nyomtatás, milyen nyomtatók, hőprések és egyéb kellékek szükségesek hozzá. Ezen felül választ ad a szublimációs technika befektetési és járulékos költségeiről és profitról is. A cikk végén egy kalkuláció is található 12db szublimációs bögre nyomtatásához szükséges szublimációs festék, transzferpapír, üres nyomtatható kerámia bögre költségére és az elérhető profitra vonatkozólag.

Szublimáció mint kémiai folyamat

Szublimáció mint kémiai folyamat

A Wikipédia oldalán a szublimáció mint kémiai folyamat kerül kifejtésre. Mi az a szublimáció? A szublimáció olyan halmazállapot-változás (fázisátalakulás), amelynél a szilárd halmazállapotú anyag átmegy gőzállapotba melegítés hatására anélkül, hogy közben folyékony állapotot venne fel. További részletek az Wikipédia Szublimáció oldalán.

Technikai leírás másképp

Technikai leírás másképp

A szublimációs nyomtatási technikai más szemszögű megközelítése. Az egyik fényképes ajándékokat gyártó vállalkozás leírása a szublimációról, a szublimációs nyomtatási technikáról. További érdekes tippek, gyártási eljárások találhatók ezen az oldalon.

Tuti menü