Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szublimációs nagyformátumú nyomtató képes leírás - Szublimáció, szublimációs nyomtatás.tlap.hu
részletek »

Szublimációs nagyformátumú nyomtató - Szublimáció, szublimációs nyomtatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szublimacio.tlap.hu » Szublimációs nagyformátumú nyomtató
Keresés
Találatok száma - 9 db
Dgen Arachne

Dgen Arachne

Javasolt alkalmazási területei a bútorkárpit, dekoratív textília-ipar, függönyök, textiltapéták, művészi falikárpitok nyomtatása, ruházat készítése a legrövidebb idő alatt. Kiváló minőségű végtermékek előállítására alkalmas digitális úton a vásárló egyedi igényeinek figyelembe vételével.

Epson FC7000

Epson FC7000

Az Epson SureColor SC-F7000 termelékeny és megbízható választás textilanyagok, reklámtáblák és zászlók, sportruhák és különböző ruházati termékek és reklámtárgyak nyomtatására. Alacsony fenntartási költséget biztosít, és ez az első festékszublimációs nyomtató, amelyeknek minden komponensét az Epson tervezte és gyártotta. A minőség, a teljesítmény és a megbízhatóság maximális termelékenységet biztosít.

Epson SureColor SC-T5000

Epson SureColor SC-T5000

Az Epson SureColor SC-T5000 szublimációs nyomtatásra alkalmas ha a megfelelő tölthető festékkazettát és szublimációs festéket használunk. Az új SureColor T széria tartalmazza a legolcsóbb plottereket az Epson kínálatában. A nyomtatási minőség tökéletesen megfelel a szublimációs nyomtatáshoz ráadásul csupán 4 színes, így a költség is kevesebb.

Használt Roland nyomtatók

Használt Roland nyomtatók

Az általunk eladott használt/bemutató gépekre minden esetben 3 vagy több hónap garanciát adunk. A gépeket átadás előtt átvizsgáljuk. Azok állapotárol a vevőt tájékoztatju. A használt nyomtatóknál, nyomtató/vágóknál előtérbe helyezzük a gyári festékkel használt gépeket. A használt gép vásárlásakor ugyanúgy jár Önnek a magasszinvonalú terméktámogatás, telefonos segítség.

Mimaki TS3

Mimaki TS3

A Mimaki TS3 a Mimaki JV33 oldószeres nyomtató alapjaira épül. Ez a típus szublimációs festéket használ és transzferpapírra lehet nyomtatni. A Nyomdaker a Mimaki nyomtatók kizárólagos hazai forgalmazója.

Mimaki TS500-1800

Mimaki TS500-1800

A világ talán leggyorsabb nagyformátumú szublimációs nyomtatója a Mimaki TS500-1800 típus. Páratlan nyomtatási sebesség: akár 150 m2/óra (high-speed módban). 1890 mm médiaszélesség. Új, gyors száradású szublimációs festék. Beépített légtelenítő modul (MDM-20) - lehetővé teszi a problémamentes flakonos tintahasználatot...

Mutoh szublimációs nyomtatók

Mutoh szublimációs nyomtatók

A Mutoh nyomtatói között is megtalálhatók szublimációs festéket használó transzfernyomtasra alkalmas nagyformátumú nyomtatók illetve direkt textil nyomtatók. A Mutoh gyártó oldalán rengeteg hasznos információ található a megfelelő szublimációs nyomtató kiválasztása előtt.

Roland FP-740

Roland FP-740

A 187.96cm széles Hi-Fi Express FP-740-szublimációs nyomtató (2009-es modell) fantasztikus nyomatást produkál sokféle textil típusra. A nyomtató a számos lehetőségnek köszönhetően tökéletesen az Ön gyártási igényeinek megfelelően állítható be. Emiatt számos tekercses rendszer érhető el, van mód közvetlenül a texilre való nyomtatásra is (DTU-740 használatával) és opcionális festéktartály rendelésére. Zászlók, bannerek, sportruházat, a táblás szublimációs alapanyagokra való nyomtatás, mint alumínium, csak néhány példa. A megfelelő konstrukció, a számos bállítási lehetőség és a hatásos nyomtatási sebesség teszik az FP-740-et a legmegfelelőbb eszközzé a nagy sorozatszámú nyomtatási munkákhoz.

Vutek TX3250r

Vutek TX3250r

A Vutek az egyik legrégebbi és legnagyobb név a nagyformátumú ipari nyomtatás világában. A Vutek TX3250 textil szublimációs nyomtató 320cm széles tekercses anyagra képes szublimációs technikával nyomtatni.

Tuti menü