Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szublimációs festék képes leírás - Szublimáció, szublimációs nyomtatás.tlap.hu
részletek »

Szublimációs festék - Szublimáció, szublimációs nyomtatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szublimacio.tlap.hu » Szublimációs festék
Keresés
Találatok száma - 5 db
Artainium

Artainium

Az Artainium az egyik piacvezető festékgyártó a szublimációs nyomtatás területén. A legtöbb szublimációs festékhez hasonlóan az Artainium is Epson piezo fejekkel működő tintasugaras nyomtatókban használható.

J-tek

J-tek

A J-Tek olaszországi és amerikai leányvállalatai kiváló minőségű szublimációs festéket gyártanak, melyeket versenyképes ár és kiváló transzfer minőség jellemzi.a J-Tek márkának nincs magyarországi forgalmazója, így külföldi weboldalról vagy a gyártótól közvetlenül rendelhető meg.

Kiian DYS

Kiian DYS

Digistar ELITE szublimációs festék A megszokott Kiian minőség, új formába öntve. Új fejlesztés, alacsonyabb ár. A festékekhez tartozó MSDS dokumentumok letölthetők! A festék vízbázisú, nem tartalmaz oldószert.

SD szublimációs festék

SD szublimációs festék

A Signdepot online webáruház 2005 óta értékesít szublimációs festéket melyet saját márkanév alatt forgalmaznak. A szublimációs festék (más néven szublimációs tinta) lényege a szublimáció mint kémiai folyamat. A transzfernyomtatás hőprésben történik ahol hő és nyomás hatására szublimál a festék (kémiai folyamat: gázzá alakul) és összekapcsolódik a nyomtatandó tárgy szerkezetével molekuláris szinten. Ez által tartós és szép kép nyomtatható a tárgyak felületére. További infó és rendelés a weboldalon...

Távol-keleti tinták

Távol-keleti tinták

A kínai szublimációs festék rengeteg különböző kínai gyárból érkeznek ezért óvatosan kell beszállítót választani. A megfelelő szublimációs tinta minőség és munkavédelem érdekében célszerű már előre elkérni az MSDS (biztonságtechnikai adatlap) dokumentumot.

Tuti menü