Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szublimációs asztali nyomtató képes leírás - Szublimáció, szublimációs nyomtatás.tlap.hu
részletek »

Szublimációs asztali nyomtató - Szublimáció, szublimációs nyomtatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szublimacio.tlap.hu » Szublimációs asztali nyomtató
Keresés
Találatok száma - 5 db
Epson asztali nyomtatók

Epson asztali nyomtatók

A szublimációs nyomtatási technikára piezo nyomtatófejekkel működő tintasugaras nyomtatók használhatók. Mivel csak az Epson gyártó ilyen nyomtatófejes nyomtatókat ezért a szublimációs technikára elsősorban ez a márka használható. A www.epson.hu oldalán megtalálható az összes jelenleg elérhető Epson asztali tintasugaras nyomtató típus A4 és A3 méretekben.

Epson L800

Epson L800

Végre egy gyári utántöltő rendszer az Epson nyomtatókhoz! Szublimációs nyomtatásnál az utángyártott tölthető festékkazetták töltögetése problémákat okozhat. Az L800 egy folyamatos tintautántöltő rendszerrel van felszerelve és mivel teljesen gyári megoldás ezért egyrészt a nyomtatás nem jár rizikóval, másrészt gond nélkül használhatjuk a speciális szublimációs festékünket ebben a nyomtatóban festékkazetták nélkül.

Epson újdonságok

Epson újdonságok

A Prohardver az egyik legnépszerűbb online informatikai hardver fórum és hírportál. Ha elakadsz az Epson nyomtató kiválasztásában, esetleg problémád akad a megvásárolt nyomtatóval akkor ezen az oldalon valószínűleg kapsz néhány hasznos infót. Az Epson hír oldalon híreket és teszteket olvashatsz a legújabb Epson asztali tintasugaras nyomtatókkal kapcsolatban

Epson WP-4015DN

Epson WP-4015DN

Az Epson WP-4015DN jelenleg az egyik legjobb ár/érték arányú megoldás asztali szublimációs nyomtatáshoz. Az olcsóbb típusokhoz képest (pl. P50, PX660, R285 vagy SX széria...) sokkal könnyebb a használata mert 100ml-es festékkazetták használhatók. Szublimációs nyomtatásnál nem kell bajlódni a kazetták sűrű töltögetésével, átlag használat mellett a 100ml/szín akár hetekig kitart.

Ricoh mint szublimációs nyomtató

Ricoh mint szublimációs nyomtató

A Ricoh azért kakukktojás a szublimációs nyomtatásban mert nem piezo nyomtatófejeket használ és mégis alkalmas a szublimációs nyomtatási technikára. De az Epson egyeduralmát nem töri meg a szublimációs nyomtatás területén ugyanis csupán egy gyár fejlesztett szublimációs festéket a Ricoh két (A4 és A3) nyomtatójához. A Ricoh zselés szublimációs festék előnye, hogy nem szárad be a nyomtatóba. Bár ez igaz az Epsonhoz gyártott jobb minőségű tintasugaras festékekre is és csupán az olcsóbb kínai festékekre lehet jellemző ez a negatív tulajdonság.

Tuti menü