Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Póló transzferpapírok képes leírás - Szublimáció, szublimációs nyomtatás.tlap.hu
részletek »

Póló transzferpapírok - Szublimáció, szublimációs nyomtatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szublimacio.tlap.hu » Póló transzferpapírok
Keresés
Találatok száma - 4 db
Ruhára vasalhat matricák

Ruhára vasalhat matricák

Az alábbi termékek az általad feltöltött kép, megadott felirat és leírás alapján kerülnek elkészítésre! A fényképes meglepi webáruházban más reklámtermékek is online megrendelhetők saját fotó alapján.

Shopmánia vasalható papírok

Shopmánia vasalható papírok

Pólóra vasalható papírok nagy választékban. Ár szerinti kilistázás lehetőség. A Shopmánia.hu oldalon kategorizálva megtalálja a szükséges termékeket. Epson, Apli, Avery és egyéb vasalható transzferpapír márkák.

Transzferpapír használata

Transzferpapír használata

Amikor pólóra akartam vasalni mintát, nem találtam sehol használati útmutatót. Vettem világos és sötét pólóra matricát AVERY márkájut, ennél aztán volt leírás, igaz különbözött a magyar az angoltól, és persze angol nyelvű volt a helyes... Lehet kapni Média Markt-ban, Saturnban, de az ott dolgozóknak fogalmuk sincs hogyan kell használni és mi a különbség egyes fajták közt. Most leírom én hogyan csinálom...Tovább az oldalra!

Vasalható matricák

Vasalható matricák

Ez egy speciális fólia, ami a vasaló hőjének hatására ragad a textilre ezáltal marad tartós. Elég a mintát ráfektetni a textíliára, a megadott ideig vasalni és már kész is. Máris van egy szép pólónk a kedvenc mintánkkal. De persze nem kell itt megállni, rengeteg dolgot díszíthetünk ezzel a módszerrel. Ennél a fóliánál felvasalás után csak a minta lesz látható a pólón, nem lesz fehér háttér körülötte.A matricák fehér vagy világos anyagra használhatók, az erős színek átüthetnek alóla.

Tuti menü