Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyomtatható minták képes leírás - Szublimáció, szublimációs nyomtatás.tlap.hu
részletek »

Nyomtatható minták - Szublimáció, szublimációs nyomtatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szublimacio.tlap.hu » Nyomtatható minták
Keresés
Találatok száma - 10 db
123vectors

123vectors

A 123vectors oldalon rengeteg, igényesen összeválogatott vektor grafikát találsz. A vektoros fájlok letöltése ingyenes de találsz fizetős megoldást is. Az oldal nagyon hasznos lehet ha nem akarsz vesződni egy grafikai design tervezésével, vagy ha épp nincs ihleted :-)

Clipartok, grafikák

Clipartok, grafikák

Ingyenes, vagy rendezett szerzői jogú grafikák: - 39 oldal ingyenes grafikákkal webes felhasználáshoz - 45 oldal ingyenes ikonokkal és psd fájlokkal, valamint sok egyéb ötlet - Ingyenes ikonok, grafikák, képek - Ingyenes ikonok, háttérminták, háttérképek - 34.000 szabadon felhasználható clipart - RSS ikonok gyűjteménye (és számtalan más webdesign nyalánkság) - Több, mint 100 gyönyörű Twitter ikon és gomb - Több, mint 600 social media ikon, gomb, grafika

fénymásolás budapest

fénymásolás budapest

Honlapunkon minden olyan információ megtalálható ami szines nyomtatással kapcsolatos.A poszter nyomtatás olyan lehetőség, melynek segítségével egy megindító pillanat végre az őt megillető méretben kerülhet ki lakásunk, vagy munkahelyünk egyik falára. Nem kell tovább hezitálnia, ha végre valami igazán ütőset szeretne a falára függeszteni! A Copy Generalban a színek teljes spektrumában pompázó posztereket tudunk Önnek kinyomtatni. A poszter nyomtatás egy páratlan lehetőség, melyet nem szabad elszalasztania!

Fotosearch

Fotosearch

A Világ Stock Fotói Egy Honlapon! (TM) Több, mint 20 éve kínál a Fotosearch kiválló minőségű képeket kreatív szakembereknek design és prezentációk készítéséhez. Több száz fotóst, illusztrátort és videóst hozunk össze, létrehozva a Világ Stock Photography egy helyen-t.

Free Digital Photos

Free Digital Photos

A FreeDigitalPhotos oldalról több száz kiváló minőségű, professzionális fotót tölthetünk le, teljesen ingyen. Ezeket a képeket szabadon használhatjuk honlapon, blogunk, prezentációink, dokumentumaink, leveleink díszítésére. A képeket kategóriákba rendezve tálalják az oldal szerkesztői, így könnyedén megtalálhatunk egy keresett témához illeszkedő fotót, de ha jobban szeretünk keresőt használni, arra is van lehetőség.

Ingyenes vektoros grafikák

Ingyenes vektoros grafikák

Ingyenesen letölthető vektoros grafikák. A magyarnyomdasz.hu oldalán rengeted szerkeszthető grafikát találsz ha elakadsz a kreativitásban és kész, azonnal felhasználható vektoros designt keresel. Corelban és Illusztrátorban szerkesztheted Őket.

Jogdíj mentes fotók (Stock photos)

Jogdíj mentes fotók (Stock photos)

Minőségi stock fotókat, képeket és vektorgrafikákat keres megfizethető áron? Nálunk a legjobb helyen jár! Széles, folyamatosan bővülő választék, naponta több ezer új fotó, kép, vektor és clipart a legjobb fotósoktól és grafikusoktól. Tegye velük munkáit Ön is még izgalmasabbá!

Letölthető vektor grafikák

Letölthető vektor grafikák

A minap felmerült, hogy honnan lehet vektorgrafikákat ingyen letölteni. Ugye itt az a szempont, hogy átlátszó háttéren legyenek, hogy könnyen fel lehessen használni őket, nem kell vacakolni a kivágással, illetve hogy szerkeszthetőek, átméretezhetőek legyenek minőségromlás nélkül.

Ne fotóztass, vegyél stock fotót!

Ne fotóztass, vegyél stock fotót!

Talán furcsának hangzik egy fotós billentyűzetéről, és néhány kollégám biztosan meg is orrol rám amiatt, hogy ezt leírom, de sok esetben a megrendelők akkor is hívnak fotóst, és még fizetnek is neki, amikor erre valójában nem lenne szükség, hiszen előregyártott fényképek is remekül kiszolgálnák az adott igényeket. Biztosan Ön is hallott már a stock fényképekről vagy stock fotókról. Ezzel a fogalommal kapcsolatban szeretnék néhány kifejezést tisztázni és segíteni abban, hogy el tudja dönteni, mikor használjon stock fotót, és mikor fogadjon fényképészt egy vizuális munka elkészítéséhez...tovább az oldalra!

Hirdetés
Tutorial - Vektoros grafikák

Tutorial - Vektoros grafikák

Az alábbi listában 76 ingyenes, vektoros grafikát találtok. A gyűjteményben vannak vektoros ikonok, hátterek, karakterek és különböző tárgyak, mind szabadon felhasználható. A fájltípusok meglehetősen széles skálán mozognak (ai, svg, cdr, eps), de úgy gondolom, hogy egy a vektoros grafikában érdeklődő számára ezek nem fognak gondot okozni. :) Ha kereskedelmi célra szeretnéd felhasználni őket, akkor annak ellenére, hogy ezek igyenesen letölthetőek, érdemes megnézni a szerző által biztosított liszenszt vagy megkérdezni egyenesen tőle, mi a helyzet az adott esetben.

Tuti menü