Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szublimáció, szublimációs nyomtatás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Szublimáció, szublimációs nyomtatás képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: szublimacio.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 85 db
123vectors

123vectors

A 123vectors oldalon rengeteg, igényesen összeválogatott vektor grafikát találsz. A vektoros fájlok letöltése ingyenes de találsz fizetős megoldást is. Az oldal nagyon hasznos lehet ha nem akarsz vesződni egy grafikai design tervezésével, vagy ha épp nincs ihleted :-)

5 az 1-ben hőprés

5 az 1-ben hőprés

A videón egy olyan kínai hőprés látható amivel nem csak egy hanem akár 5 funkció is megvalósítható. A hőprésben található sík, bögre, sapka és tányér nyomó hőprés modul isl Ez által megspórolhatunk 3-4 gép árát is. Kérdés, mennyire tartós az univerzális megoldás.

Adu 2000 Kft

Adu 2000 Kft

Cégünk az ADU 2000 Kft. 1990-ben alakult. Kezdetben külkereskedelmi tevékenységet folytatott, ami bővült a lézer- gravírozás-sal és ajándék- reklámtárgy kereskedelemmel. Mostanra szolgátatásaink széles skálán mozognak: lézer- gravírozás (táblák, ajándéktárgyak), bélyegző és dombornyomó készítés, ajándéktárgy készítés és forgalmazás, különböző fadobozok forgalmazása, gravírozása, lézeres kivágás. Honlapunk és webáruházunk célja, hogy Ön a legegyszerűbb és leggyorsabb formában érhesse el szolgáltatásainkat.

Ajándék-gyár

Ajándék-gyár

Üzletünkben fényképes ajándéktárgyak és egyedi naptárakat is rendelhet. Ha emblémázott pólóról vagy ruházatról van szó, szintén számoljon velünk. Forgalmazunk és emblémázunk céges reklámtágyakat, valamint széles méretválasztékban clip-es képkereteket.

Ajándékkirály

Ajándékkirály

Bármilyen alkalomra is szeretne ajándékot választani, weboldalunkon széles választékát találja az egyedi, fényképes ajándéktárgyaknak. Egyszerű rendelőfelületünk segítségével minden születés-és névnapra, vagy egyéb alkalomra könnyedén megtervezheti egyedi ajándékát. A fényképes ajándéktárgyakat egyedülálló mintákkal, sablonokkal is megrendelheti.

Általános leírás

Általános leírás

A gyakorikérdések oldalon megtalálható a szublimációs nyomtatással kapcsolatos kérdés. Erre megválaszolt tömör és lényegre törő válasz megtalálható ezen a linkek. A weboldal moderált és tartalmas hozzászólásokat engedélyez ezért biztosan hasznos lesz a leírás.

Artainium

Artainium

Az Artainium az egyik piacvezető festékgyártó a szublimációs nyomtatás területén. A legtöbb szublimációs festékhez hasonlóan az Artainium is Epson piezo fejekkel működő tintasugaras nyomtatókban használható.

Asztali 3D szublimációs vákuum hőprés

Asztali 3D szublimációs vákuum hőprés

Az új, szabadalommal védett 3D szublimációs hőprés tovább szélesíti a megszemélyesíthető ajándéktárgyak nyomtatásának lehetőségeit további új kreatív megoldásokkal. Az új vákuum hőprés segítségével már nem csak sík hanem íves, domború vagy homorú szublimációs tárgyakra is nyomtathat. Pl. A szublimációs tányér eddig kizárólag a tányérhőprés segítségével volt nyomtatható, de mostantól az új 3D hőpréssel már nem csak a tányér közepére, hanem a teljes felületére nyomtathat, beleértve a peremét is! (megjegyzés: A tányér szélén valahol mindenképpen szükséges egy bevágás különben a papír elszakad. Ez a bevágás a grafikától függően látszódhat a végső nyomtatott tányéron.) A hőprésben egy keretre feszített vékony szilikongumilapot kell a nyomtatandó tárgyra hajtani, ami a vákuum hatására felülről ráfeszíti a nyomtatott szublimációs papírt a tárgy felületére, követve a tárgy formáját felül és az oldalakon is.

Beaver

Beaver

A Jesseheap webáruház az összes szükséges gépet és kelléket forgalmazza ami a szublimációs nyomtatáshoz szükséges. A Beaver szublimációs transzferpapírok jellemzője a nagy tinta terhelés és a nagy felbontás.

Hirdetés
Bemutató videó

Bemutató videó

A Youtube videón lépésről lépésre megtekinthető a 3D szublimációs vákuum hőprés működése. Néhány minta termék készül a hőprésben. A hagyományos hőprésekhez képest ezzel a berendezéssel már nem csak sík hanem íves felületű tárgyra is lehet szublimációs technikával nyomtatni.

Bemutató videó 2.

Bemutató videó 2.

Ezen a Youtube videón egy nagyobb méretű 3D szublimációs vákuum hőprés látható. Az operátor bemutatja, hogyan lehet egy íves tárgyra szublimációs technikával nyomtatni. Ez a gép nagyobb befogadó képességű az 1. videón látható típushoz képest.

Bestblanks

Bestblanks

BESTBLANKS has a wealth of knowledge that can help you in many ways. With more than 60 years of combined experience in digital imaging, sublimation, heat transfer printing, silk screening, sign making and other decorating techniques, BESTBLANKS has hands on experience using these products. This translates into saving you time and money. Our staff is highly trained to provide you with the best possible information in-order for you to make informed buying decisions.

Bögre hőprés bemutató

Bögre hőprés bemutató

A Signdepot kollégája által láthatod az SD BASIC bögre hőprés működését. A bögreprés segítségével lehet kerámia bögre felületére fotót és feliratot nyomtatni. A gép pici, egyszerűen használható és az ára is kedvező.

Clipartok, grafikák

Clipartok, grafikák

Ingyenes, vagy rendezett szerzői jogú grafikák: - 39 oldal ingyenes grafikákkal webes felhasználáshoz - 45 oldal ingyenes ikonokkal és psd fájlokkal, valamint sok egyéb ötlet - Ingyenes ikonok, grafikák, képek - Ingyenes ikonok, háttérminták, háttérképek - 34.000 szabadon felhasználható clipart - RSS ikonok gyűjteménye (és számtalan más webdesign nyalánkság) - Több, mint 100 gyönyörű Twitter ikon és gomb - Több, mint 600 social media ikon, gomb, grafika

Dgen Arachne

Dgen Arachne

Javasolt alkalmazási területei a bútorkárpit, dekoratív textília-ipar, függönyök, textiltapéták, művészi falikárpitok nyomtatása, ruházat készítése a legrövidebb idő alatt. Kiváló minőségű végtermékek előállítására alkalmas digitális úton a vásárló egyedi igényeinek figyelembe vételével.

Digi Coat

Digi Coat

A Digit Coat angol gyártmányú szublimációs nyomtatáshoz kompatibilis felületkezelő lakk. Szilárd tárgyak felületére fújva, majd a száradási időt megvárva alkalmassá válik a tárgy a szublimációs transzfer nyomtatáshoz. Ez által egyedi reklámtárgyak is nyomtathatók. A lakk akár otthoni, irodai körülmények között is használható de érdemes szellőztetett helységben végezni.

Digicoat

Digicoat

Digi Coat Clear Sublimation Coating - a simple solution for creating unique and innovative substrates. In order to transfer an image to any product or surface using sublimation ink, that product or surface must be sublimation receptive. This is not a problem when using specialty sublimation substrates. But natural and untreated surfaces like wood, metal, ceramic, leather, stone, glass and other items pose a real challenge to the digital decorator. To accept a sublimation transfer, these products must be treated with a polymer coating that when cured allows the sublimation inks to transfer onto the product.

Tuti menü