Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kalander hőprés képes leírás - Szublimáció, szublimációs nyomtatás.tlap.hu
részletek »

Kalander hőprés - Szublimáció, szublimációs nyomtatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szublimacio.tlap.hu » Kalander hőprés
Keresés
Találatok száma - 4 db
HV-1 és HV-2

HV-1 és HV-2

A HV-500 tip. kalandert vékony szalagok szublimációs vasalására, vagy keskeny textíliák hőkezelésére fejlesztettűk ki. Állványra helyezett dobokról csévélődik le a vasalandó textília, majd különböző feszítő hengereken áthaladva vasalás előtt találkozik a szublimációs anyagot hordozó transzfer papírral és a védő papírral. A fűtött vasaló hengerhez egy végtelenített Nomex filc szalag feszítése biztosítja a vasaláshoz szükséges nyomóerőt.

Mod. 901

Mod. 901

A mod 900-as típusú kalander ipari szublimációs textilnyomtatás megoldásoknál alkalmazható festék fixáló eszköz. A mod 900-as típusnak két változata van. Az olajos és gőz fűtésű hengerrel ellátott típusok.

Monti Antonio

Monti Antonio

A Monti Antonio hőprések magas minőséget képviselnek évtizedek óta. A Mod 92.-es típusú kalander tekercses szublimációs nyomtatás befejező eszköze. A kalander hőkezeli, rögzíti a szublimációs festéket a nyomtatott tekercses textil anyagban.

Yinghe

Yinghe

A Yinghe kalander poliészter szalagok szublimációs nyomtatásánál a szublimációs festék fixálására használható. A megvezető tekercstartók segítségével a vékony szalagok nem csúsznak el a szublimációs vasalás altt.

Tuti menü