Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hőprések képes leírás - Szublimáció, szublimációs nyomtatás.tlap.hu
részletek »

Hőprések - Szublimáció, szublimációs nyomtatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szublimacio.tlap.hu » Hőprések
Keresés
Találatok száma - 9 db
Drucktech

Drucktech

A családi vállalkozásban több, mint 25 éve foglalkoznak szitanyomógépek, kiegészítők gyártásával. Az utóbbi években hangsúlyossá vált a hőprések gyártása így a vállalkozás nagyobb energiát fektetett az újabb gépek kifejlesztésével. A márkát elismeréssel használják a magas árkategóriát kedvelő produktív gyártó cégek.

Elektroprodukt

Elektroprodukt

Dr. Kohut Mátyás által alapított magyar tulajdonú Elektroprodukt Kft. szitanyomáshoz és transzfernyomáshoz gyárt többek között hőprés gépeket is. A hőprések között megtalálhatók asztali manuális működtetésű, pneumatikus fél-automata, valamint nagyformátumú nyomtatáshoz tekercses hőkezelő is (un. kalander).

Hix

Hix

1997-ben alapítottuk a családi vállalkozásunkat. A tevékenységi köre elsősorban hőprések forgalmazása Magyarországon és a környező országokban, a háttérként az ebben a szakmában piacvezetőnek számító HIX Corporation /Pittsburgh, Usa/. Aki hőpréseket használ, annak természetesen szüksége van transferre, transferpapírokra, amit nyomni akar, és olyan termékekre, amit meg kíván nyomni...

Insta

Insta

Since 1959, Insta Graphic Systems has been the world's leader in heat transfer technology. We pride ourselves in setting the standard for quality heat transfer machines, custom heat transfers and the interaction between these two products - the application process. Insta provides its products and services to the athletic, entertainment, fashion, sports, medicine, promotional, color copy and premium markets. Our customers include major apparel manufacturers and their contractors worldwide.

KSZH

KSZH

Mindazokat a Látogatóimat, akik most kezdik a szitanyomás, emblémázás mesterségét, szeretném ellátni azokkal az információkkal, ami szükséges a munka elkezdéséhez. Különös tekintettel a Magyarországon kapható különféle festékek, segédanyagok és kellékek sokféleségére. Szeretném elérni, hogy kezdő kollégáim elegendő információval rendelkezzenek ahhoz, hogy felesleges mennyiségű festéket, vagy nem megfelelő berendezést ne vásároljanak.

PS-1 és PS-2

PS-1 és PS-2

A vasalógép 40 x 50 cm-es fűtött, teflonozott felületének hőmérsékletszabályozása 1 °C pontossággal. A hőmérséklet és a vasalási idő digitális kijelzése. A vasalási idő elteltét hang jelzi. Az asztalra a pólóing felhúzható.

PS-5 és PS-6

PS-5 és PS-6

A nagyméretű, sík vasaló prés szublimációs textil festékek transzferálására, vagy diszperziós festékek hőkezelésére alkalmas berendezés. A pneumatikus működtetésű félautomata transzfer vasalóval zászlók hőkezelése, vagy nagy méretű matricák ponyvára való felvasalása is lehetséges. A textiliát egy kocsira kell helyezni, majd a sineken gördülő kocsit a nyomólap és a fűtött felület közé kell betolni. A pneumatikus munkahengerek a nyomólapot és a textiliát a fűtött felületre felnyomják. A vasalási idő letelte után a nyomólap automatikusan lesűllyed.

SD PRO hőprések

SD PRO hőprések

A Signdepot-nál az összes vasalási műveletre megtalálható valamilyen hőprés. Két kategóriában forgalmaznak hőpréseket. BASIC és PRO. A Basic alacsonyabb árkategóriás hőprések kezdő vállalkozásoknak, a PRO nagyobb mennyiségre is alkalmas vasalógépek. A kínálatban megtalálható sík hőprés, bögreprés, sapka hőprés, szublimációs vákuum hőprés...

SP-45

SP-45

A hőprés sűrített levegő felhasználása elhanyagolható. A hőprés digitális időszámlálóval és automatikus PID hőfok szabályzóval van szerelve. Az SP-45 hőprés fűtőlapja 40x50 cm-es. A hőprés fűtőlapján teflonszövet borítás van. Élettartam garanciát vállalunk a hőprés fűtőlapjára.

Tuti menü