Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fóliavágógépek képes leírás - Szublimáció, szublimációs nyomtatás.tlap.hu
részletek »

Fóliavágógépek - Szublimáció, szublimációs nyomtatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szublimacio.tlap.hu » Fóliavágógépek
Keresés
Találatok száma - 5 db
Foison

Foison

A Foison az egyik piacvezető vágóplotter márka. A vágóplotter nem csak hagyományos dekorációs fólia vágásra, hanem a szublimációs nyomtatással és reklám-ajándék textil gyártással, feliratozással foglalkozó cégeknek is széleskörű megoldást ad ha egy színű feliratokat, emblémákat kell vasalni. Pl. flock fóliák, flex fóliák, arany, ezüst és egyéb speciális fóliák, vágható nyomtatható transzferpapírok. A Foison vágóplottereket a signdepot.eu forgalmazza Magyarország területén.

Mimaki

Mimaki

A Mimaki márkát nem kell bemutatni a reklámgrafikai területen dolgozó cégeknek. Megbízható Japán márka ami bár magasabb árkategóriát képvisel de magasabb minőséget is. A Mimaki hazai forgalmazója a Nyomdaker Kft.

Roland Stika

Roland Stika

A Roland Stika stikában simán és sebesen vágja a legtöbb hordozóval ellátott fóliát, transzferpapír és flex, flock fóliákat is melyek pólóra vasalhatók hőprés segítségével. Kis kompakt asztali gép a nagy nevű Rolandtól.

Sagacnc

Sagacnc

A SAGA vágóplotter az egyike a több száz újonnan (néhány éves) létrejött kínai vágóplotter márkáknak. Tulajdonságait és műszaki paramétereit tekintve hasonló adattáblával rendelkezik mint egy komolyabb vágóplotter márka egyes típusai. Kérdés, hogy mennyire tartós maga a termék és a hazai forgalmazás vagy úgy jár mint a Masterplott ami pár éves haza forgalmazás után szőrén-szálán eltűnt (a forgalmazás megszűnt). Mi lett a magyar Masterplott gépet vásárlókkal?

Secabo (Foison)

Secabo (Foison)

A Secabo vágóplotterek a Foison termékei, valójában Foison vágóplotterek. A Secabo nagyobb mennyiségben a saját színére, arculatára szabva rendeli a Foisontól a vágóplottereket és értékesíti tovább. Ezért olcsóbb a közvetlen Foison vágóplotter vásárlása a magyarországi Foison forgalmazótól.

Tuti menü